Tidsinställt inlägg


Just nu är jag i Gran Canaria! Antagligen badar jag, solar jag eller äter glass :). Är ni avundsjuk? Jag trodde väll det :P. Kommer ta mass vis med bilder så när jag kommer hem får ni se, men ni kan få några bilder nu som jag tog från fritidsresors hemsida.



Tidsinställt inlägg


Hejhej, sitter på flyget nu och om jag får gissa så kollar jag på någon film och längtar tills vi är framme. Har egentligen inte så mycket att skriva, men det kommer ett till inlägg imorgon :)

Sista inlägget innan jag åker


Ska snart åka, blir inte den bästa uppdateringen. Men det kommer några tidsinställda inlägg, och om vi har något internet (som jag tror) kommer det säkert upp något mer inlägg. Måste packa ner datan nu, men håll utkik ungefär vid 4 tiden kommer det ett inlägg.

Fråga


Fick en fråga idag som jag tänkte svara på.

Fråga: Vart ska du åka?
Svar: Jag åker till Gran canaria imorgon och är borta en vecka.



08.31


Hej på er! Onsdag morgon och jag börjar klockan nio. Ska snart gå på skolan men innan det ska jag borsta tänderna. Idag slutar jag klockan halv tre, om jag får gissa dyker det upp ett inlägg vid 3 tiden om jag inte gör något speciellt. Måste gå till skolan nu, ses!




Packat


Hade elevensval idag med, hade pyssel som igår. Eftter skolan gick jag hem och tog det lugnt. Nu ikväll har jag packat nästan allt tills vi åker och längtar som en tok, att få komma bort från kylan! Ska snart sova men ska skriva lite mer saker på min önskelista först :).


Skola...


Sticker på skolan nu, bloggar när jag kommer hem :)


3 dagar kvar..


Hann inte blogga något igår eftersom mamma fyllde år och vi hade besök hela dagen.
Idag hade vi elevensval på skolan, jag hade först pyssel sen kollade vi på film. Riktig slapp dag, om ni frågar mig.


3 dagar kvar..♥


Stan, sen momma.


Ska åka på stan och köpa en present till mamma nu. Efter stan åker jag till momma och sover där inatt, puss och kram ♥!


Hej, hej!


Hade precis skrivit ett inlägg, men när jag skulle publicera det kom det bort! Aja jag kan inte göra något av det, men jag kan skriva lite om min dag.
Idag har jag varit på skolan som vanligt. Efter skolan gick jag hem och städa hela mitt rum, var på tiden kan man säga. Har även gjort lite läxor och kollat på tv. Ska snart beställa hem några/någon bok tills vi åker till Gran Canaria :)! God natt ♥!


Kollar på...


Bonde söker fru, uppdaterar efter programmet :).

En härlig bild från igår, nät årets första snö kom hit.


Today I'm wearing this...




Linne - Gina                      Jeans - JC              Blus - H&M

Godiiis ♥!


Pappa kom hem från Italien i söndags och då fick jag och Sofia godis! Mumms, precis det jag behöver just nu, en bamba stor klubba (små inuti) och massor av kinder bueno! 

 


God natt


Ska ta och sova nu, brukar vara dunder trött varje morgon. Så det är nog bäst att jag tar och lägger mig och gosar med mitt underbara täcke.  God natt ses imorgon! ♥

En slumpad bild från arkivet, längtar ni efter vintern?

No...


Molekyler och atomer och blablabla, är det jag läser om just nu och har gjort ett tag. Gillar inte den där Dalton som upptäckte atomerna... Snart ska jag äta mat sen ska jag på gården, I think! Måste fortsätta dunka musik i öronen och plugga till no provet, hej då !


Genrep


Hej på er!
Kom nyss hem från gården, vi hade genrep på en mode visningen vi ska ha imorgon. Vi har lånat kläder från bikbok och kommer ha mode visning med dom imorgon, på gården. Imorgon har jag check dag och slutar klockan 14.00. Blir väll något inlägg efter det, god natt <3


Minna idag


Blir en gammal bild eftersom pappa har systemkameran och min kamera är slut på batteri.


Español


Hola amigos !

Está a punto de aprender español, pero cree que tirar en un post. ¿El examen mañana español, no lo entiendo. Este día ha ido muy lento y no ha terminado todavía.



Håller på att plugga spanska men tänkte slänga in ett inlägg. Har spanska prov imorgon, fattar ingenting.
Denna dag har gått otroligt segt och är inte slut än. Okej jag erkänner jag har kopierat texten :P.

Snart skola...


Sticker till skolan nu, bloggar när jag kommer hem :) !


Paket



Idag på skolan hade vi orienterings dag, efter det hade vi so prov. Jag tyckte att det gick bra men man vet aldrig, slutade efter provet skönt! Efter skolan hämtade jag ut mitt paket som kom idag, från coolstuff. Beställde en blås apa, kudd högtalare och några värmepåsar för att fylla ut priset på presentkortet. Nu ikväll har jag invigt min blås apa med att måla naglarna, resultat där nere tillsammans med bilderna på sakerna ↓. Ska kolla på idol nu, bye bye!






Blandade bilder





Höst bilder












Skola


Hejhej, sitter på skolan och har arbetslivsdag. Datorerna funkar inte så vi fick göra vad vi ville en stund.
Vet inte riktigt när jag slutar idag, men när jag kommer hem lägger jag upp dagens outfit :).



Arbetslivsdag


Godmorgon !
Idag har vi en till arbetslivsdag, och då ska vi lyssna när någon pratar om sitt jobb. Låter väldigt intressant, not ! Men måste åka nu, kommer upp med dagens outfit när jag kommit hem från skolan.


Good night


Har precis beställt lite saker, för mitt presentkort. Sakerna kommer komma om några dagar, ni får se då, inte för att det är något speciellt... Har varit ute och fotat idag också, bilderna får ni se imorgon. Det är helt tomt i mitt huvud nu, kommer inte på något mer att skriva. Förutom att det här blir sista inlägget för idag, god natt <3 !


Torsta


Hej på er, uppdateringen suger jag vet..! Men men, nu är jag tillbaka igen :) !
Idag på skolan hade vi arbetslivs dag, så vi fick åka till torsta och kolla på något bond gymnasium. Vi fick kolla på lite djur, det var en kalv som föddes idag som vi fick kolla på. När jag klappade en kossa, "attackerade" den mig super läskigt! Skit luktade det också så snart ska jag ta en dusch, men innan det måste jag plugga till alla prov vi har. Vi har 4 prov på mindre en 3 veckor, plus andra läxor.

Bild i repris..

  

RSS 2.0