Me today

 

Linne - H&M
Kofta - Lindex
Chinos - ?
Converse - USA

Stan + bilder


Slutade ett idag (!) När jag slutat cyklade jag hem, hämtade pengar och tog bussen in till stan ;).
Var bara på stan i en timme för att jag var där själv och hade inget mer att göra..!
Hittade ingenting på stan, men jag kanske ska dit nästa måndag eller tisdag. Är ledig då, eftersom att det är elevensval.
Ni kan få några bilder som jag tog igår när jag studsade studsmatta med Lovisa.
Jag är så smart så jag gjorde ett bild colage med några studsmatt bilder :





Skola imorgon...


Idag kom mormor och Eva ( moster ) hit :) Eftersom att det är morsdag. Vi fikade världens godaste jordgubbs tårta !
Jag var även med Lovisa, vi studsade studdsmatta och fixade i min lilla "lekstuga". Tog ut alla vinter grejjer, sopade och hede upp lite eller ganska affischer ! Så nu är den fin och städad ;).
Nu ska jag få lite kvällsfika, ska på skolan imorgon :) Både roligt och dåligt.
Får träffa alla kompisar, men man måste gå upp tidigt plus att jag ska ha ett matte prov imorgon..!
Skulle ha det i fredags men då var jag ju sjuk...
Just nu sitter jag och lyssnar på denna underbara låt :

Me and my guitar - Tom Dice

Morsdag

Idag är det morsdag som nog alla vet. Har grattat mamma med lite choklad och attjag har städat lite. Senare idag ska äta tårta och vara med Lovisa och studsa studsmatta !
Lovisa kom nu, skriver mer senare ! Söta kramar Minna <3 !
Ps. Grattis mamma på morsdag !

Eurovision songcontest

Sitter bänkad framför tvn som nog hela Svenska folket gör just nu..! Sverige kom ju inte vidare i kvalet, men det finns många andra bra låtar ;). Själv hejjar jag på Belgien och cypern två  bra låtar och det är två killar som sjunger och spelar gitarr. Om det finns någon till kille som sjunger och spelar gitarr hejar jag på dom också :P. Älskar killar som sjunger och spelar gitarr !

Förra årets finalist :


Tävling



Jag är med i en tävling hos http://millahoman.blogg.se en jätte fin blogg med fina tävlingar !
Jag tävlar om ett namnhalsband som finns hos http://www.runns.se. En bra sida med bra priser och bra produkter. Skulle bli JÄTTE glad om jag vann denna tävling :D ! Har ALDRIG vunnit en tävling förut, så det skulle bli jätte kul om jag vann denna fina tävling. Kolla gärna in hennes fina blogg och den bra hemsidan också ;).
Håller tummarna, söta kramar Minna <3 !


Sjukhuset...

En låt ni kan lyssna på medans ni läser det långa inlägget  
Skrev inget igår och tidigare idag för att jag har haft 40 graders feber hela dagarna...
Så då har jag bara legat i soffan och kollat på tv och film.
Idag ringde mamma någon sjukvårdsupplysningen ( om den heter så ) och berättade om min feber, min huvud värk, mina öron, magen, hosta osv, men dom sa iaf att jag skulle åka till sjukhuset klockan 10 i sju.
Så vi åkte ju såklart dit, så att vi var där innan klockan 10  i 7. Sjuksystern ropade på mig och jag fick gå in in ett rum med en säng. Där fick jag sitta och vänta till läkaren kom.
När han kom bytte vi rum till rummet bredvid för att det fanns mer grejer där. Han kollade mina öron, halsen och lungorna. Sen kom det två sjuksystrar, en av dom kollade halsen och den andra tog ett blodprov i fingret. När dom gått tog det ett tag innan dom kom igen, men när proverna var klara så kom läkaren. Han sa att det inte var något fel på proverna men att jag hade väldigt hög senka och någon influntion. Så jag fick en penselin tablett. Den skulle jag dela i två delar och ta den ena delen idag och den andra på morgonen i morgon.
När jag kom hem mosade vi ena halvan av penselinen och hede den i en glass av kola sås på en sked. När jag skulle äta den så tog jag det mesta sen kunde jag inte ta mer ! Den var för äklig ! Glassen hjälpte inte, hålla för näsan samtidigt hjälpte inte, INGET hjälpte för att få bort den äkliga smaken ! Men imorgon ska jag försöka svälja tabletten som den är, mamma säger att man inte känner smaken då. + Att mamma ska åka till apoteket och hämta mer sånna tabletter, som jag måste ta i en vecka minst !
Men då är det så här jag kan inte svälja ner tabletter ! Så då fick jag träna med en ipren, och jag klarade det ;). Nu ska jag försöka sova, vaknar två gånger i natten nu när jag är sjuk. Först vaknar jag av att jag fryser sen vaknar jag av att jag svettas, och sen vaknar jag halv sju och ska gå upp. Kan inte sova mer... Det kanske inte blir någon mer bloggning för mig nu när jag är sjuk, är så trött och då orkar jag inte skriva. Men om jag orkar gör jag det annars skriver jag mer när jag blir frisk igen, söta kramar Minna <3 !


Förlåt...


... För dålig upptadering idag. HAde skrivit det här inlägget tidigare men somnade när jag skulle publicera det :P. Sen har jag inte orkat lagt upp det för jag har haft 40 grader feber hela dagen (!) och haft ont i hela kroppen speciellt huvet och magen... Men ni kan ju få inlägget nu istället :
Har kollat på film och slappat hela dagen hittills. Kollade först på någon film på tvn, vet ej vad den heter :P Efter den kollade jag på Fame, båda var BRA ! Nu ska jag kolla på tv och lyssna på musik, sen ska jag försöka sova tror jag.



Nu är klockan 18.47 och när jag skrev det ovan var klockan 14.30 (?)
Nu ska jag försöka få i mig lite mat, uch ! Hatar att äta mat när jag är sjuk, har verkligen ingen mat luts ! Men jag måste få i mig något, magen är helt tom. Har inte ätit något på 4 dar förutom 2 päron, fästisar, alvedon och halstabbletter :S
Skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !

Wipeout


Blir hemma från skolan imorgon också... Är fortfarande lika sjuk :(
Nu kollar jag i alla fall på Wipeout, älskar detta pogram !


Svar på kommentar + mer



Har precis kollat klart på Avatar, den ÄGDE ! Men ingen film kan slå Twilight. Nu ska jag bara ta det lugnt kanske kolla på den andra filmen, annars sparar jag den till senare.



Jag har fått lite kommentarer också som jag tänkte svara på i det här inlägget. Alla har egentligen samma fråga och nu kommer ni få svar på dom.
Frågan är :

Kan du inte göra fler video inlägg ?
Svar : Jo, jag ska göra det men jag har inte orkat och har inget att säga :P Men när jag blir frisk ska jag göra ett, är ganska hes nu.



Vilken av filmerna tycker ni är bäst ?

 vs

              Avatar                                                                     Twilight

Filmer



Min kära lilla pappa och min kära lilla mamma kom nyss hem med 2 filmer och halstabbletter till mig. Avatar och Fame, har aldrig sett Avatar innan..! Nu ska jag äta, skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !


Film


Som ni nog vet är jag sjuk, fortfarande... Så idag blir det ingenting för mig, ska bara ta det lungt och kolla på någon film. Någon som vet någon bra film man kan se på när man är sjuk ?
Igår kollade jag på Bröllops fotografen och 27 dresses. ÄLSKAR 27 dresses, har sett den filmen ganska många gånger så jag kan den nästan utantill :P. Bröllops fotografen var väll bra men lite konstig och lite sorglig i slutet. LYCKA TILL ni som har match idag, ni kommer vinna !
Nu ska jag försöka få någonting i magen, får se vad det blir. Skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !

Bröllops fotogramfen :                                                     27 dresses  :                                                                                      
           


Sjuk fortfarande : (


Är fortfarande sjuk... Jag som trodde jag hade blivit frisk, men jag var faktiskt det från början!
Tog det lungt hela dagen idag, bara slappa och så men man blir ändå sjuk ! Har varit trött i en timme nu och då ville mamma ta febern på mig och såklart visar den 40.1 ! NEJ, jag som hade blivit frisk så  nu blir jag väll hemma på Måndag med. HATAR att vara sjuk..! Men jag känner mig inte så speciellt sjuk, bara lite varm, ont i huvet, ont i örat och hosta... Nu ska jag snart äta, GRILLAT blir det, min favorit mat :). Jag vet att det vart ett litet tråkigt inlägg, det handlar bara om att jag är sjuk. Men det är iallafall ett inlägg. 

 


FRISK !



Vaknade kvart i nio idag... Inte vanligt för mig, brukar vakna senare. Idag är jag FRISK enligt mig, har bara lite hosta och lite ont i huvet. Får ändå inte gå ut för mamma, men imorgon får jag om jag håller mig så här frisk (!).
Nu har jag iallafall ingenting att göra, kanske ska städa mitt rum lite grann det är ganska stökigt ( men det är så TRÅKIGT att städa ! ). Skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !


Modern famaily



Har kollat på Talang 2010, och nu kollar jag på Modern family. HaHa ÄLSKAR det pogrammet !
Det här är mitt 300 inlägg ! Haha ville bara säga det :P


Nytt till sommaren


Var ju på stan tidigare i veckan, när jag köpte examens klänningen. Jag la också undan en bikini då som mormor köpte igår..! Mamma var även på stan igår och då köpte hon ett par söta sommar örhängen som ser ut som små flipp flopp, dom kommer bli super söta till sommaren :D ! Plus att hon köpte en mascara ( max factor ).
Här kommer iallafall några bilder på sakerna :




Bikini - Stadium
Örhängen - Ur och penn
Mascara - Sense
Fruit shoot får också vara med på bilden, föredrar annanas men den var slut :( ÄLSKAR iallafall fruit shoot !


Hemma idag med...


Ingen skola för mig idag heller, uch HATAR att vara sjuk..!
Har inte skrivit något tidigare idag för att jag har inte orkat, har haft väldigt hög feber, ont i halsen, ont i örat, ont i magen och hostig. Men jag känner mig lite bättre nu.
Nu lyssnar jag på Spotify och ska snart kolla på ghost wisperer ÄLSKAR !
Jag och min bästavänn just nu :



Denna låt spelar just nu på min spotify :

Technologic - daft punk


Sjuk


Vart hemma idag från skolan..! Har lite feber, ont i halsen, ont i huvet och ont i bröstkorgen, uch ! Nu ska jag kolla på ghost wisperer sen ska jag försöka sova lite. Men jag skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !


Morgon VS Kväll


Blir mitt sista inlägg för dagen nu, brukar vara så trött på morgorna ! ÄLSKAR att vara uppe på kvällarna och HATAR att sova, tänk så mycket tid som går bort när man sover men brukar ändå sova VÄLDIGT länge på morgnarna. Man kan säga att jag är en kvällsmänniska eller jag ÄR en, vad är ni morgon människa eller kvällsmänniska ?
För ett tag sen kom glassbilen och jag skulle självklart ut och köpa glass. Tog med mig mamma som skulle köpa Mormors godaste och Trollerimix ! Ska fika nu, macka och o´boy, mitt favorit fika.
God natt och söta natt kramar Minna <3 !

( ser ut dom en kines på bilden ! )




Fotot taget på kryssningen på Bahamas.


2 outfits på en dag :O !


Förlåt för dom små bilderna, tagen med webcam.  (  klicka på dom små bilderna om du vills se dom större ).

  



  

Outfit nummer 1 :                                              Outfit nummer 2 :

Stickad tröja - farmor har stickat                       Tröja - American Eagle i USA
Linne - H&M                                                        Linne - H&M
Tights - Gina                                                       Tights - Gina


Så synd att du är så söt !


Laddar över bilderna från systemkameran nu ;). Ska gå egenom bilderna, och om jag hittar några bra lägger upp dom på bloggen. Intressant jag vet :P. 
blir ingen fotboll för mig idag, har ont i halsen, uch ! Och vet ni när jag skulle koppla bio ljudet från pappas data till min data så lät det och det betyder att jag kan ge ström, coolt ! ( Ingen fattar jag vet, men ville bara skriva det :P )

Denna låt spelar just nu på min spotify lista ( och som jag dansar loss till ) nu börjar diggar dig och då blir det mer dans :


Min vardag, så här långt


Hade ju checkdag idag, som jag skrev i det förra inlägget. Så vi fick sluta ett istället för halv tre ( jippie, ! ). Efter skolan cyklade jag hem och fikade.
Nu sitter jag vid datan och kollar lite. Senare idag kanske jag ska på fotboll, har lite ont i halsen nu men det kanske går över ! Har inget mer att skriva om, söta kramar Minna <3 !

Checkdag


Har checkdag idag ! Det betyder att man får jobba ikapp med ämnen man ligger efter i. Nu har jag So, fast vi ligger inte efter. Slutar ett idag, kanske ska på gården får se, men jag skriver mer när jag kommer hem. Söta kramar Minna <3 !


Hamburgare


Kom hem från Sofias fotbolls match för ett tag sen. På vägen hem åkte vi förbi Max och köpte hamburgare, så jag har nyss ätit. Nu ska jag gå och lägga mig G O D  N A T T ♥ ! Söta kramar Minna <3 !

Outfit plus lite mer


Sitter här i min ( ytterst, HaHa ) mysiga morgonrock ! Ska snart klä på mig riktiga kläder för jag ska kolla på Sofias fotbollsmatch på frösön. Pappa vill att jag ska följa med och ta kort ( är ju så duktig på det :P ).

Dålig bild jag vet, tagen med webcam.



Morgonrock - kappahl ?

Svar på kommentar


Anonym om Avslutnings klänningen :

Anonym om Avslutnings klänningen ::
fin, vart köpte du den ?






Svar: Jag har köpt klänningen på H&M, tack för du tycker det !
Skriv ditt namn nästa gång, då blir det roligare ( men det är INTE ett måste ) !

Bakar


Slutade 11 idag, för vi hade odensalastaffet ! Min klass vann, jippie !
Nu bakar jag och pappa nougat kakor, dom kommer bli super goda ! Lägger kanske upp någon bild sen när dom är klar ;).
Senare idag ska jag ner på fotboll med elevensval. Det var väll allt för mig, skriver mer senare. Söta kramar Minna <3 ! 

Så här ska dom bli :

Nougatkaka


Avslutnings klänningen :


Lovade ju er en bild på min klänning jag köpte idag och här kommer några bilder :



 


Fram :




Bak :


Top model


Efter skolan idag åkte jag på stan med Sofia och momma. Kollade efter en jeans jacka och avslutnings kläder. Hittade ingen jeans jacka men en avslutnings klänning, bilder på den kommer senare ! När jag kom hem åt jag mat, plättar och sen åkte jag iväg på fotbollen.
På fotbollen tränade vi på skott och man skulle komma på en målsgest, haha min ÄGER !
Nu ska jag kolla på Top model, efter det ska jag kolla på Svenska hollywood fruar !

Emma, kissie skrev ytters på sin blogg :P !




Matte


Sitter på skolan nu och har matte, är klar med allting så vi fick gå till data salen ! Efter matten har vi lunch och efter det har vi idrott och sen slutar vi ! Kommer inte på något mer att skriva, söta kramar Minna <3 !

Skola...


God morgon, eller ska man säga dålig morgon ? Eftersom det är ju måndag... Man måste till baka till skolan / jobbet och forsätta jobba, men måndagar är min kortaste dag också, så det är skönt slutar tio i ett ! Efter skolan ska jag kanske på stan, vi får se. Men jag ska iallafall på fotboll :). Nu ska jag till skolan, men ja skriver mer senare. Söta kramar Minna <3 !

 



Jag idag...


 


Linne -  H&M
T-shirt - American Eagle i USA
Tre kvarts byxor - Lindex
Skor - Euro sko


Shortsen


Sitter här ny duschad efter att ha varit på fotbolls träning ! Mitt på fotbolls träningen började det regna, och sen när vi skulle cykla hem började det spöregna ! Så när jag kom hem var jag helt dyng blöt och is kall..!
Tidigare idag var det fint väder, ett tag. Så jag åkte till ixo fast det var stängt... Så då åkte jag hem och fikade i det fina vädret istället.
När jag fikat vart det lite kallare så jag gick in, och tur det för då började det regna igen !
Efter det har jag inte gjort så mycket mer, förutom att jag varit på fotbolls träning ju !

Mina shorts som jag lovade er ↓ !     Klicka på den lilla bilden !        

 


Dagens skratt : D


Frågestund svaren


Tänkte sluta frågestunden nu, och här kommer alla svaren !





1. Har du några fritids intressen, vilka isåfall ?
Svar : Ja, jag går i fotboll ! Och jag ÄLSKAR den sporten !

2. Lycko tal ?
Svar : Mitt lycko tal är 11 !

3. Samlar du på något, isåfall vad ?
Svar : Jag samlar på smurfar, har över 90. Fast dom flesta  är pappas gammla.

4. Favorit godis ? 
Svar : Jag är ett godis monster och gillar nästan alla godisar men min favorit godis är salt lakris.

5. Bästa ämnet i skolan ?
Svar : Det är nog slöjd.

6. Vad är din bästa pryl ?
Svar : Datan och mobilen får det bli !

7.  Tycker du om någon kille ?
Svar : Det finns ju snälla kill kompisar men jag är INTE kär i någon !

8. Idol ?
Svar : Jag har inte någon speciell idol, men jag gillar Taylor Swift, Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Laurent och MÅNGA fler. 

9.  Vilka bloggar följer du ?
Svar: Jag följer 

http://kissies.se/ - Ha ha, det är roligt att läsa om hennes vardag :D !

http://fokis.se/ - Hennes blogg är söt och det finns mycket att läsa om !

http://twilightmovie.blogg.se/ - En bra twilight blogg !

http://tinkerbella.blogg.se/ - Det finns många av fina bilder mm..!

http://matildea.blogg.se/ - En fin blogg och en kompis till mig !

http://lillaajaag.blogg.se/ - En fin blogg och en kompis till mig !

http://eemmiiih.blogg.se/ - En fin blogg och en kompis till mig !

http://majssiii.blogg.se/ - En fin blogg och en kompis till mig !


10. Favorit färg ?
Svar : Jag gillar alla färger, men mina favorit färger är oliv grön men den ska vara liite ljusare, lila och rosa.

11. Hur många läsare har du per dag ?
Svar: Mellan 15-20, för det mesta !

12. Favorit film ?
Svar : Jag ÄLSKAR twilight serien !

13. Favorit låt ?
Svar : Jag gillar nästan all musik, så jag kan inte bestämma mig :P !


Det var alla frågor, hoppas att ni är nöjda med svaren !


Vaknade...


...10 över nio idag, ovanligt för mig brukar vakna senare..! Men idag ska jag inte göra något speciellt, får se vad det blir. Måste bara tacka för alla fina kommentarer igen, forsätt så ! Glöm inte bort att kommentera på frågestunden också ! Den slutar när jag har tillräckligt med frågor, så sätt bara igång och fråga ! Söta kramar Minna <3 !


I ♥ Presenter

 

Har inte skrivit något tidigare idag för att jag har haft fullt upp ! Först kom farmor och farfar och grattade Sofia på namnsdan fick 100 kr, tack farmor och farfar ! Sen åkte jag på en dam match, ope förlorade med 5-1... När jag kom hem tog jag på mig shorts och linne, det var är ju så varmt ! Sen grillade vi med vår proffsiga stora grill ! Första gången vi grillade i år faktiskt. När vi skulle äta kom mormor och sen kom Eva och Micke ! Fick ett presentkort på Åhlens och strumpor av momma, tack momma ! Och av Eva och Micke fick jag godis, tack Eva och Micke ! Nu har alla åkt och jag ska kolla på rosa pantern och äter godis ! Bilder kommer imorgon ( om jag orkar :P ). Men ni kan få en bild på min outfitt ( bilden tagen i USA, på kryssningen ! )



Linne - JC

Shorts - ?


Svar på kommentar :)

 

Kollar på Modern family ( haha, det äger ) ! Innan det har jag kollat på talang.
Fick en kommentar där ni undrade vad ytters betydet och det ska jag förklara. Det är lite svårt att förklara men man kan säga eller jag menar iallafall att det är väldigt mysigt !
Klicka här för att komma till inlägget !


Stan

 

Kom hem från stan för ett tag sen.
På stan kollade jag efter avslutnings kläder hittade inga men hittade ett par shorts, kommer en bild på dom senare..! Vi åkte även till lillänge och ixo, hittade inget där heller. Nu ska jag kanske fixa naglarna får se... Söta kramar Minna <3 !


Kort inlägg

 

Vaknade klockan halv tio idag, gick upp, kollat på tv, ätit frukost och suttit vid datan. Nu ska jag göra mig iordning till när vi ska på stan ! Skriver mer när jag kommer hem.

 

Lyssnar på denna låt just nu :


Gäster

 

Har haft gäster ända tills nu..! Det är därför jag inte har skrivit något mer. Men vi gjorde lite olika saker sminkade varandra, tog kort och massor av mer saker ;) ! Imorgon ska jag på stan med mamma och Sofia, men jag kommer skriva ett eller fler inlägg innan det ! Ska gå och lägga mig snart, god natt och söta kramar Minna <3 !

( tog bara en bild, inlägget vart så tråkigt annars ! )


Video inlägg 2

 

Här kommer ett till litet video inlägg :

 


Intressant ( NOT )

 

HejHej, har ju varit på fotboll så det blev lite mindre upptatering idag... På fotbollen gjorde vi lite olika övningar och så ;). Efter fotbollen åkte jag och mamma till Willys och handlade mat till imorgon när vi ska få främmande ! När vi kom hem hoppade jag in i duschen, städat ( LITE ), försökt komma på en rubrik till en bild mm..! Nu ska jag snart gå och lägga mig, om det här blir det sista inlägget så säger jag god natt till er alla nu ♥ ! Söta kramar Minna <3 !


Rubrik

 

Slutade halv tre idag segt... Men vi hade iallafall bild ;) På NO:n kollade vi på påskrecet( stavning ). HaHa såg jätte rolig ut ! Måste bara säga att vi vann ju för bästa utklädnad i 6:an ! Så vi vann ett STORT påsk ägg som vi skulle dela på 14 st ? Men iallafall efter skolan åkte jag hem fikade och nu sitter jag vid datan. Ska städa lite nu ( tror jag ) sen blir det fotboll ! Förresten kom ihåg att kommentera på frågestunden och på vilken klocka du tycker jag ska köpa. Om ni har en blogg kommer den att visas i min blogg !

Mitt hår på påskrecet ↓ ( hittade ingen bild på kläderna. Men vi var ju svenska fan så vi hade på oss en sverige tröja och blåa tights !


Struts

 

Sitter på skolan och har Engelska... Vi forskar om ett djur i Afrika och jag tog struts :P ! Måste jobba nu skriver mer när jag kommer hem, söta kramar Minna <3 !


Frågestund

 




Frågestund på bloggen ! Fråga vad ni vill och ALLA kommer att få svar ! Frågestunden slutas när jag känner för det, vad väntar du på börja skriv !


Vanilj längd !

 

Imorogn är det sista skoldagen den här veckan ! Är ju ledig för Kristerhimmelfärdsdagen ( stavning ) ? Vet ej vad jag ska göra då vi får se. Nu sitter jag och äter på en vanilj längd ( eller vad man säger ) MUMMS säger jag bara !



Gammla glasögon XD

 

Ha Ha, hittade just dom här gamla solglasögonen sen pappa var ung ! ↓



Håll utkik i bloggen, det kommer komma en frågestund !


Tar en liten pause från läx läsningen :P !


Igår hade vi ju match på Lit :D Det vart 0 - 0, och jämt var det ! Men huvud saken är ju att man har roligt och det hade vi. Har ju gjort lite läxa men jag behövde en liten pause, måste vila upp handen den vart så trött :P ! Så nu sitter jag här och äter glass ! Föresten jag vill ha en ny klocka och NI måste hjälpa mig !
Vilken tycker ni är snyggast ?
Vilken färg ?
Modell ?
Vart finns den ?
Snälla hjälp mig !

( Jag vet att det är jätte stor text vid kommentarena försöker få bort det men jag vet inte vart :P )



Lasange !

 

Kom nyss hem från fotbollen. Har duschat och snart ska jag äta mat, lasange blir det ÄLSKAR ! Nu ska jag göra läxan, segt men ett måste..! Förresten måste bara säga att jag blir JÄTTE glad över dom fina komentarer jag får av er ! Super sött forsätt så :D !


    


Skolan

 

Sitter på skolan och har SO... Vi gör någon redovisning på datan så jag tänkte att jag kunde göra ett kort litet inlägg ! Efter So:n ska vi ha badet, skriver mer när jag har kommit hem efter fotbollen !


Sista inlägget för idag : O

 

Ska gå och lägga mig nu så G O D N A T T !
Skriver mer imorgon efter fotbollen ;) söta kramar Minna <3 !

En låt jag brukar lyssna på när jag ska sova :


Just nu.. ♥ !

       ♥


Första video inlägget ;) !

 

Låter inte så där i verkligheten !

 


Datan och skorna :

 

Lovade ju er bilder på mina nya skor och min data och här kommer bilderna :

Datan :







Skorna, bättre sent än aldrig :






Första inlägget på min nya data !

 

Första inlägget på min nya data :)! Bilder kommer på den och mina skor som jag köpte för ett tag sen ;) Håller på att ladda över dom nu ! Idag var det ju Måndag som betyder skola... På spanskan kollade vi på film. Slutade klockan ett fast vi fick sluta lite tidigare för vi hade jogging runt lillsjön på gympan i det kalla och regniga vädret ! Senare idag ska jag spela match mot lit ! Första ÖP-lirs matchen i år och på 11 manna, kul ska det bli !


G O D N A T T <3 !

 

Ska gå och lägga mig nu. Men skriver mer imorgon ! Söta natt kramar Minna <3 !




Party outfit

 

Lovade ju party outfiten och här kommer den :

 



Klicka på dom 2 små bilderna för att få dom större :P

 

Bilder sen partyt och från igår kväll :

PARTYT  :

födelsebarnet ↓

 

 

 

 


Igår :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lillänge

 

Idag har jag åkt iväg med pappa och Sofia till lillänge för att kolla på en mini data till mig :). Hittade en bra och fin, pappa ska köpa den lite senare idag ;). När vi kollat klart åkte vi till Mcdonalds och år mat där :P Efter maten åkte vi hem och nu ska jag fota lite med våran systemkamra ;) Skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !


...

 

PARTY i går ! Det var BÄST ! <3 Skriver om det imorgon tror jag, för idag ska jag vara med kompisar ! Idag har jag också varit med kompisar, först var vi i stora lekparken och gjorde lite olika saker. Efter det åkte vi till ica och köpte glass förutom jag som köpte godis ;P. När vi hade varit på ica åkte vi till Emma och körde brännboll ! Sen åkte vi ner till storsjön och tog lite kort och så. Efter det gick vi hem till Emma och busade med Roffe ( emmas hund ). Sen åkte vi hem ! Nu ska jag snart åka iväg igen och vara med mina kompisar. Bilder från partyt och idag kommer imorgon tror jag ;)!


Stan

 

Idag efter skolan åkte jag på stan med Tilda och Elsa ;). Vi köpte en present ( presenter ) ! Kan inte säga nu vad vi köpte men säger imorgon ! Ikväll ska jag ju på party hos Emma, Jippie ! Kommer bli BÄST med dom BÄSTA ! Kanske lägger upp min party outfit senare. Nu ska jag duscha och göra mig i ordning ;) !


Bilder från dagen :

 

Jag                                                              Emma

 

Söt emma

 

Emma                                        Jag

Jag         emma                 emma

Och en sista bild på mig

Dagen var BÄST måste göras om, dom två Emmorna och Minna !                                      ( Bilderna lånade från Emma ) ♥


Mums mums <3 !

 

Rubriken stämmer ! Sitter här och äter mums mums, super gott ! Idag på skolan gick vi till storsjön på No:n ! Det kommer lite bilder ;). Efter skolan bakade jag och emma chokladbollar ju, dom vart SUPER goda ! Efter ett tag kom emma med sin kladdkaka ! Då gick vi ut till stödsmattan och fikade, tog MASSOR av kort och skrattade JÄTTE mycket ! HaHa dagen måste göras om, med Maja också ;) !

 

 

Storsjön : ( alla bilder lånade från Maja, klicka på bilderna så blir som större :O  )

 



chokladbollar

 

 

 

Hej sitter hos emma nu ! Vi bakar chokladbollar som vi ska ha picknick :P Och sen kommer Emma som också ska vara med ! ;) Skriver mer senare, söta kramar Minna<3 !
 


Söta natt kramar <3 !

 

Kollar ( kollade ) på Drömmen om Italien ! Och det rätta paret vann ! Diana och Theo ;). Nu ska jag gå och lägga mig, dröm söta drömmar ! Söta kramar Minna <3 !

 


Grattiis <3 !

 

Skola idag... Hade matte TRE gånger ! Igentligen skulle vi ha dubbelpass i No men det blev matte istället ( intressant, jag vet :P ). Efter skolan var jag på gården med några av mina kompisar ;). Vi gick till den pytte lilla gympa salen på Lillsjö och körde killerboll ( tjejerna mot killarna ) Vi vann stort ! Halv fem gick jag hem och åt mat ( Pizza, mumms ! ). Och nu sitter jag och kollar på datan, teven sammtidigt som jag gör Spanska ;P !

GRATTIS SÖTASTE EMMA PÅ DIN TRETTONÅRSDAG <3 !!

 

Emma :

 

( Klicka på bilden så blir den större, bilden lånad från Maja )


Spruta : (

 

Hej idag var det skola... Hanna jag hann till alla lektioner :P, och du vet om du lägger ut den bilden lägger jag ut mina bilder på dig ! Men iallafall efter skolan var jag på fotboll med elevensval ;). På vägen hem körde Maja in i mig och det var inte för att jag smsade med mig själv :P ! Så jag ramlade typ mitt vid skolan och så kom det åttor och gick förbi ! På vägen hem åkte jag också på Apoteket och köpte nässprej, och visste ni att min näsa har växt klart ( stolt ) ! Och föresten jag har fått en platt tång jippie ! Har redan invigit den lite gran men ska inviga den mer inorgon ! Nu smsar jag med mig själv ( fortfarande lika kul ;P ). Igårtog jag en spruta på skolan, gjorde inte lika ont som jag trodde..!

 

Hey soul sister :


Staden <3 !

HejHej, idag var det skolan som nog alla vet om ! Slutade 1. Så då gick jag hem... När jag kom hem var jag med Lovisa ;). Först åkte vi på stan, vi fikade och kollade på lite saker ( köpte ingenting ). När vi kom hem åt jag mat ! Sen var jag med Lovisa efter maten också, det är därför jag inte har skrivit något tidigare idag... Nu har jag kollat på bonde söker fru och nu kollar jag på Svenska hollywood fruar ! DET ÄGER ! <3 Söta kramar Minna <3 !

 


helgen, läs hela annars är du en mes ; P !


Har inte skrivit på ett tag, men jag skriva minst 2 gånger om dagen ;). I helgen har jag ju varit med kompisar ! Vi gjorde lite olika saker tänkte skriva lite kort om helgen nu : Torsdags : Var det ju skola... Efter skolan åkte jag och Matilda ut med några lapper med fotbollen ! När vi kom hem efter det åkte vi ner till gården och träffade Johanne, Maja, Jonas, Melker, Victor och gustav ? ( tror det var dom :P ) Vi bestämde att tjejerna skulle sova hos Matilda och killarna hos Melker och det gjorde vi, eller Victor och Gustav sov inte hos Melker ! Killarna var hos Matilda ett tag och vi kollade på någon läskig film ! Sen skulle killarna hem så då smsade vi lite med dom och pratade. På morgen hörde man något komma på Matildas fönster och det var såklart dom som hade kastat en liten pinne på fönstert ;). Vi släppte in dom och gjorde oss klara. Sen åkte alla hem till sig och åt lunch. Efter maten cyklade vi iväg på stan. Där mötte vi Jens och Victor, vi gjorde lite olika saker och sen cyklade vi hem. N'r jag kom hem duschade jag och åt mat, efter det åkte jag till Matilda och vi åkte till Melker och sen till stora lekparken. Där vi mötte dom som vi var på stan med + Jesper, Simon, Emma E & Emma L. Vi åkte till majbrasan där det började stört regna ! Så då åkte vi hem till Matilda ! Vi gjorde väll inget speciellt förutom att typ alla förutom jag och några till satt i sängen och gjorde sönder den ! Hur kan man lyckas med det ?! Igår var jag med typ samma personer och vi gjorde lite olika saker, på kvällen kollade vi på en skräck film ( själv ville jag kolla på en komedi ) Och mitt i filmen kom jag på att strutsar viker benen åt fel håll ! HAHA så då skulle jag ju visa det också med det gick ju inte så bra :P ! Och jag vet vad jag önskar mig när jag fyller år ! En popcorn maskin ! :P I ♥ POPCORN ! Idag har jag bara varit på någon konstig grej med fotbollen. Skriver mer senare, Söta kramar Minna


Godnatt ♥



Ska gå och lägga mig nu ;P Skriver mer om helgen och dagen imorgon ;) ♥


Förlåt !

 

Förlåt för att jag inte har skrivit på några dagar... Har varit med kompisar och har inte haft tid att blogga. Nu är jag hos Emma och sen ska vi till ICA, efter vi varit där ska vi till Matilda och kolla på film :). Skriver mer när jag har kommit hem ! Söta kramar Minna <3 !


RSS 2.0