Dripp dropp

Vart ingen fotbolls träning idag, det var för blött i gräset :(. Ska ut och springa imorgon till st Olavsloppet, ska springa på lördag. Det blir det fjärde året jag är med, förra och förr förra året följde ju Maja med till Norge och sprang ! Nu hjälper jag Sofia och Hilda att göra en blogg, blogg experten här då ( nerå :P  ).


Dagen så här långt

Idag har jag varit med Lovisa vi hade ett litet hemma spa, det har ju spö regnat, åskat och blixtrat hela dagen. Senare idag ska jag på fotbolls träning och om jag hinner ska jag va med Lovisa ;). Skriver mer efter fotbollsträningen, söta kramar Minna <3 !

Minna shoppar

Det jag köpte på stan :




Och annat jag har köpt :



  Plånnbok - Accent, 49 kr.

Lila örhängen - Cubus, 9 kr REA !   


Vita örhängen - Sense, 10 kr REA !

Röd glitter sprej - Dollar store, 20 kr.

Hår sprej - Dollar store, 10 kr.

Choklad spegel - 10 kr.

 Dagbok - ?

 Love bokstäver - ixo, 49 kr.



Gårdagen och dagen.

Har inte gjort så mycket inlägg dom senaste dagarna med det är ju sommar lov ! Igår var jag med Lovisa på badet, till midag blev det Grillat och till efterrätt choklad doppade jordgubbar, mums !. På vägen hem köpte jag även en liten dagbok, bilder kommer ! Idag var jag också med Lovisa vi var på stan köpte även lite saker där bilder kommer också på det.

Midsommar bilder : D







Haha, hade precis kastat stöveln och jag gjorde inte till mig :P



Tripp trapp trull







Sista bilden är lånad från emma. Orkar inte lägga upp några fler bilder :P

Mobilblogg - sitter i bilen. Hej, sitter i...

Mobilblogg - sitter i bilen. Hej, sitter i bilen på väg till funäsdalen. Ska fira midsommar där med flera familjer :) kommer vara där till på söndag, eller vi åker hem då. Vi har inte med oss någon data så det blir ingen bloggning under helgen. Igår var jag först hos farmor och farfar, sen var jag med lovisa. Vi cyklade först ner till lillsjön och badade sen hoppade vi studsmatta och gjorde kransar till idag. Men dom flesta blommorna har torkat ut och är jätte fula ! Ni får ha det så bra nu i midsommar så hörs vi när jag kommer hem :)


Rea ♥

Idag har jag varit på stan och kollat alla stans reor, det är därför jag inte har bloggat något tidigare.
Vaknade klockan kvart i tolv av att pappa ringde, sju sovare här då :P. När jag vaknat gjorde jag mig iordning och tog bussen halv ett med Sofia. När vi kom fram mötte vi pappa och gick till veagrande, och åt stans bästa pizzor ! När vi ätit träffade vi momma och gick på affärer, köpte ett svart linne på gina och fika till picknicken vi hade med fotbollen. När jag kom hem var jag ute i det fina vädret och sen åkte jag iväg på picknick med fotbollen, vi har ju varit på fotbolls cupp sen är det ganska många som är förkylda eller skadade. Jag och mamma åkte även till lillänge och köpte en röd och vit picknick korg. Nu sitter jag här och äter glass från glassbilen som vi även köpte ;).


AJ !

Idag har jag varit på stan ( en liten stund ) med Lovisa och spelat en fotbolls match.
Först åkte jag med Lovisa till stan hon skulle köpa en luftmadrass så jag följde med, själv köpte jag inget ;).
Kom hem till klockan 6 då åt jag sen åkte jag till fotbolls matchen. Vi hade match mot Rätan, vi förlorade...
På matchen gjorde jag illa min svans skota, skulle skjuta bollen i starffområdet men då var det en som puttade bort mig väldigt hårt och jag flög i väg och ramlade rakt på svansskotan... Har ju ramlat på svansskotan förra vintern från en stor snöboll som stog på ett bord som jag ramlade ner från rakt på bordets kant, stitt kanten och sen rakt ner på marken och allt det var på svansskotan, gissa om det gjorde ont ?.
Tog bara någonbild :P.


Svar på kommentar

Anonym om Hudik cupp:
Hur många läsare har du varje dag?

Svar: För det mesta har jag mellan 20-25,
det vore roligt om du skrev namn nästa gång ;).

21/6 - 2010


Vaknade runt 11 idag satt mig framför tvn och datorn med en kopp kräm mums..!
Idag har jag match klockan halv åtta på stortfälltet, råplan i Torvalla kom och kolla, innan den vet jag inte vad jag ska göra bara ta det lugnt tror jag ;). Skrev ju bara ett inlägg igår det var för att jag var med Lovisa och sen hade jag fotbolls träning. Kommer nog inte skriva lika många inlägg som innan sommarlovet eftersom att det är sommar lov, men minst 2 inlägg per dag om jag inte är borta då.


Hudik cupp


Har ju varit på hudik cupp hela helgen så det har inte blivit någon bloggning eller ni fick ju ett mobil inlägg ! Skrev ju att jag skulle berätta mer när jag kommer hem och det ska jag ;). Igår var det ju b slut spel vi vann den första matchen och då kom vi till semi final men där förlorade vi med 1-0 :( men vi var mycket bättre ! Klockan 4 åkte vi buss till sunsvall där köpte vi mat på mcdonalds och åt medan vi väntade på tåget. Tåget gick klockan 6 och vi kom hem kvart i nio, tåget stog det still i 40 minuter men när vi åkte dit stog tåget still i 50 minuter :O ! Orkar inte skriva mer men ni kan få några bilder som jag lånade från Lises facebook ↓ !



Inte det bästa collaget men ni får nöja er med det !

Mobil blogg - hudik. Som nog dom flesta ve...

Mobil blogg - hudik. Som nog dom flesta vet är jag på hudik kupp ! Vi har spelat alla serie matcher, vi förlorade alla men vi ÄGDE ! Imorgon spelar vi en match tidigt i b slutspel så det handlar om vinna eller försvinna. Om vi vinner den matchen möter vi ett annat lag och om vi vinner den kommer vi till b final. Tåget går 4 men vi är inte säkra att vi hinner det, vi får se. Jag skriver mer när jag kommer hem :) <3


Video inlägg :D


Snabbt inlägg


Blir ett väldigt kort inlägg nu, ska iväg på ica och köpa godis tills hudik :D ! HAr inte skrivit något idag har varit med Lovisa hela dagen, berättar när jag kommer hem vad vi gjorde ;). Ska åka nu, men direkt när jag kommer hem kommer ett inlägg om dagen. Om ni har tur kommer ett video inlägg !

Sista inlägget för dagen..!


Sista fotbollsträningen innan hudik :). Åker dit tidigt på fredag morgon och kommer hem söndag kväll. Kommer inte ha med datorn så det blir ingen bloggning under dom dagarna men kameran ska med så det blir många bilder ! Om ni har tur kanske något mobil inlägg, vi får se om jag har tid ;). Nu ska jag ta det lugnt hela huset har laggt sig så jag får vara lite tyst..! Eller pappa är borta och mamma ska lägga sig nu :P. Som ni ser på rubriken så är det här sista inlägget för dagen så jag säger god natt och sov gott ♥ !

Minna tänker...


När fotbolls VM slutat började ett ap pogram, kollade lite på det och märkte att aporna var väldigt lik oss inte utseende :P Men dom gör saker som vi också gör, på det här pogramet tog dom hand om sina små apbarn mm... Då började jag på att fundera tänk om apor kommer ta över världen i framtiden :O ! Det kan hända det finns ju jätte många apor i världen, fast jag tror inte det men tänk om !
Nu ska jag snart iväg på fotboll så kommer inte uppdatera innan den men när jag kommer hem uppdaterar jag ;).


Mitt rum


Städade ju rummet idag, tog före och efter bilder och här kommer :

Före :



Efter :



Ni kan även få en hel bild på mitt rum.
Fast den där stora gröna datan är borta nu för jag har ju en ny rosa ♥ !


Spanien - Schweiz


Sitter och kollar på fotbolls VM Spanien - Schweiz för er som inte kollar står det 1-0 till Schweiz :(.
Senare ikväll ska jag ju på fotboll, den slutar halv nio så jag kommer väll hem runt nio (?). När jag kommer hem ska jag duscha, packa till hudik och blogga ;). Nu ska jag forsätta kolla på tv, söta kramar Minna <3 !



I want I need I love ♥


Här kommer en ny liten sak som jag tänkte ha lite då och då. Jag kommer lägga ut några bilder på saker jag vill ha och så ;) Hoppas att det blir bra och ni gillar det, här kommer det iallafall :



Om det är någon som undrar så är det hatten på Foki jag vill ha, inte hon :P !


Onsadag idag


Inte det finaste vädret idag... Kommer nog bara vara hemma och ta det lugnt sen ikväll ska jag på fotbollsträning, men jag skriver ju mer innan ! Nu ska jag gå upp och städa mitt rum, det är jätte stökigt ( som vanligt :P ). Har inget mer att skriva men jag skriver ju mer senare, söta kramar Minna <3 !

Fotbolls VM


Som ni kan läsa i det tidigare inlägget, så var jag iväg på fotboll. Det vart 2-1 till dom, men vi var bättre plus att deras lag bestod av hela högstadiet inte bara 97:or som vi (!). På vägen hem åkte vi förbi Max och köpte hamburgare. När jag kom hem duschade jag, åt och kollade på fotbolls VM Brasilien - Nord korea. För er som inte kollade vart det 2-1 till favorit laget i matchen  (  Brasilien ). Själv hejar jag på Spanien och Italien :D. Nu ska jag bara ta det lugnt. Imorgon vet jag inte vad jag hittar på börja packa lite till hudik (?).



Hej, sitter i bilen på väg till fotbolle...

Hej, sitter i bilen på väg till fotbollen. Hann inte skriva ett inlägg innan jag åkte men jag skriver ju nu istället. Vi ska åka till pilgrimstad, bortanför brunflo om någon undrar :-P Om det här inlägget ser konstigt ut är det för att det är mitt första mobil inlägg. Jag skriver mer när jag kommer hem <3


Bilder sen bakningen, steg för steg


Muffins ♥


Bakar muffins med Lovisa nu, dom är i ugnen så jag satt mig vid datan ett litet tag ;).
Bilder kommer senare på hur jag gjorde muffinsarna steg för steg. Måste kolla muffinsarna nu
dom är snart klar. Skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !


Världens godaste chokladmuffins.

Komentera


Idag ska jag vara med Lovisa, och sen ikväll ska jag iväg på fotbollsmatch.
Men jag kommer nog göra något inlägg innan matchen ;). Det är inte direkt det finaste vädret här heller typ 10 ºc  plus att det blåser. Nu ska göra mig iordning och va med Lovisa, söta kramar Minna <3 !

Har fortfarande inte bestämt vilken tröja jag vill ha,
vilken tycker ni är snyggast ? Snälla svara !

 

                          
vs



I ♥ Shopping


Var ju på stan idag med Lovisa, köpte lite saker bilder finns i slutet av inlägget (!) Kom hem halv 6 då åt jag mat och beställde en jeansjacka från gina :). När jag gjort det var jag med Lovisa ett tag vi hoppade studsmatta, men jag hann inte vara med Lovisa nå länge för jag skulle iväg på fotboll. På fotbollen tränade vi inte så mycket, mest pratade Magnus om backlinjen sen övade vi lite också. När jag kom hem duschade jag och kollade på tv fotbolls VM Italien - något konstigt. Nu ska jag bara ta det lugnt imorgon är det match igen fast den är på kvällen så jag bloggar innan ;).

Bilder på det jag köpte :





Kjol - Monky                 Pris - 50 kr 75% rabatt !    

Väska - Åhlens             Pris - 99 kr                        

Ring - Guldfynd            Pris - 49.50 kr                   

Hårnålar - Glitter          Pris - 13.90                       

Det var allt men om ni vill se en större bild av något kan ni bara klicka på bilden bredvid varje sak ;)

Kort inlägg


Blir ett kort inlägg nu, ska på stan med Lovisa. Jag kommer nog inte köpa något, var ju på stan för inte så länge sen. Vet ej när jag kommer hem, men jag kommer blogga när jag kommer hem om jag inte är med Lovisa fortfarande. Lovisa kommer snart så jag måste gå, söta kramar Minna <3 !



Rubik brist...


Som jag skrev i förra inlägget så hade jag match idag borta i Raglunda :). Vi förlorade matchen med 3-1 men vi ägde ! Halva deras lag var av 94:or och sen var det 95:or och 96:or, ingen 97 :O !
Kom hem klockan sju och då dushade jag och åt pizza. Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla ppå tv och kolla runt lite på datan. Skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !

Ni kan få en sommar låt också :


Momma


Idag har jag varit på stan med momma och Sofia, köpte bara ett par örhängen. Kanske lägger upp en bild på dom sen, vi får se. Nu är jag hos momma vi ska sova här inatt, det är därför jag inte har skrivit något tidigare idag. Imorgon har jag borta match i Raglunda så det kommer bli lite mindre uppdatering.

Kollade runt bland lite bilder sen en jul för länge sen och kolla vad man hittade :
En bild på mig när jag var tomte :P



Spöke


Här kommer en väldigt läskig sak, skriker fortfarande när jag ser den :P Dom flesta har nog redan sett den men se den en gång till, framför allt om du har hicka ;).

Outfits


Här kommer några bilder på outfittarna :
Examens kläderna ↓

 



Klänning - H & M
Bolero - Lindex
Armband - Ur och penn

Och vardags kläderna ↓





Klänning (ny) - Rut m.fl

Här kommer face looken också :


S O M M A R L O V ♥ !


SOMMAR LOV ! Äntligen är det sommar lov för mig ! känns otroligt skönt att sova hur länge man vill varmt väder, va med kompisar och bara vara ledig (!) Skrev inget tidigare idag för att jag varit med kompis :). Vi gjorde lite olika saker bl.a fotade vi lite, nu ska jag äta mat grillat.
I nästa inlägg kommer min outfitt och exmaens kläderna, söta kramar Minna <3 !



Sov gott ♥ !


Sitter här alldeles ny duschad hade i en hårkur så det tog lite längre tid.
Nu ska jag fika och sen fixa naglarna lite grann, dom är så fula !
Det här blir nog det sista inlägget för dagen så jag säger god natt nu, god natt och sov gott !

Match


Har precis ätit mat och snart ska man iväg på fotboll match ! Den börjar klockan sju men det är samling klockan 6, kom och kolla om ni kan (!) När jag kommer hem ska jag duscha, fixa naglarna till skolavslutningen och sova. Man måste ju vara pigg och fräsch till imorgon, kommer lägga ut hela outfitten med smycken och så imorgon.


Brännboll


Brännbolls turnering idag på skolan. Gick inte så bra för oss men kul var det i alla fall ! Jag berättar mer om dagen senare, nu äter jag på en glass och ska gå ut i det fina vädret.
Senare idag har jag fotbolls match men jag upptaderar nog innan det, söta kramar Minna <3 !



Video inlägg - tältning


Här kommer video inlägget som jag lovade er :




Tältning med klssen


Kom nyss hem från tältningen med klassen. Det var ju inte direkt det bästa vädret, regnigt och kallt !
Jag kommer göra ett video inlägg sen och berätta vad vi gjorde och så, orkar inte skriva allt :P
Glömde kameran hemma så det vart inga bilder :(
Vart ett väldigt kort och tråkigt inlägg, men som sagt så kommer det ett video inlägg den.

ICA


Godis, baugette och frukost var det som stog på min mat lista idag.
Allt vart in handlat plus vindruvor, mamma hade handlat en liten påse med ostkrokar, en läsk och två annanas fruit shoot.
Nu ska jag äta mat och sen ska jag packa och städa.



Blogg rekord ♥


Ska gå och lägga mig nu men jag skriver ju mer imorron. Fast det kan ta ett litet tag för jag kommer nog vakna ganska sent och när jag har vaknat ska jag bara göra mig iordning och cykla ner till ica. Måste köpa saker till tältningen imorron, men jag skriver så fort jag har tid ;).
Idag när jag gick in på statestiken så hade den höjts rejält, så jag har ett nytt rekord :P Hoppas bara att den ligger kvar där uppe, har fått många fina kommentarer också på den senaste tiden fortsätt så (!). Ett plus vore också om ni skriver erat namn men inget måste såklart ;)
Söta kramar Minna <3 !


Dagens köp

 








Tröjan - gina tricot, 99 kr.
Klänning - Rut med m.fl, 159 kr.
Armband och örhängen - ur och pen, armband ? örhängen 14.50 kr.
Jag köpte också ett par strumpbyxor och två nagellack !

Vilken ?


 
VS
 



Vlken av dom här tröjorna är snygggast ? Säg inte båda, jag ska få en och kan inte bestämma vilken !

Växtvaruhuset


Forsättning på min lilla dag :
Klockan fem var maten serverad och det var pappas godaste plättar, mums !
Efter maten åkte jag och pappa ner till växtvaruhuset och köpte lite blommor och frön.
Köpte kaktus frön, får se hur det går ! Samlar ju på mini kaktusar också, har 4 stycken.
Snart ska jag iväg på fotboll, kommer hem cia 20 över 9 ( den slutar nio ). När jag kommer hem ska jag väll duscha, fika och lägga upp bilderna på kläderna jag köpte idag ;).


En gammal bild, har en till nu också !





Stan med momma


Kom nyss hem från en lång dag på stan med min lilla momma ! Fick allting som jag pekade, nerå ! Men mycket nytt kom det till min garderob och det är bra. Bilder kommer på det jag har köpt senare ;).
Nu ska jag börja packa lite smått till imorron när vi ska tälta med klassen.


Shopping påsarna, vad kan finnas där i ?




Inte så bra bild men det är i alla fall en lindex påse, cubus påse, rut m.fl påse, gina påse och två små ur och pen påsar. Ni får nöja er med det där så länge :P, söta kramar Minna <3 !



Sista veckan innan SOMMAR LOV ♥ !




Haha jag äger på paint jag vet :P !

Agnes :D ♥ !


Idag har jag ju spelat match och efter det var jag med Agnes :).
Vi gjorde massor av roliga saker, haha ! Imorron är jag ledig och då ska jag på stan med momma.
Har lite saker jag måste köpa inför skolavslutnigen, och till sommarlovet.
Nu ska jag äta en rostad macka och varm o´boy, senare kommer det komma upp hur min vecka kommer se ut ! Men till dess ha det gött, söta kramar Minna <3 !

Grattiiis <3 !


Söndag idag, sista dagen på helgen... Men jag är ledig på måndag och tisdag också, för att det är elevensval då. Idag är det fotbolls match mot myssje oviken klocken ett börjar den på sportfälltet.
Senare ikväll ska Sofia ha någon klass sak och jag måste följa med..!
Idag är det ju även sveriges nationaldag och Emmas födelsedag, grattiis <3 !


Tacos


Idag har jag varit och "kollat" på Sofias fotbolls match. Kollade i ungefär 5 minuter sen gick jag till bilen och väntade på mamma. Efter ett tag kom mamma och vi åkte iväg till ica. Där handlade jag godis och saker som vi ska ha till tacosen.
Nu ska jag snart gå och hjälpa momma med maten, men ni kan få några bilder sen jag gjorde tacos alldels själv :



Lördag ♥


Vaknade 11.45, sent jag vet :P Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske gå och kolla lite på Sofias fotbolls match nere på sportfälltet.
Sen ska jag åka till ica och köpa godis det är ju lördag (!). Kommer inte på något mer att skriva nu men jag skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !

Längtar...


... Till sommarlovet och till kanarieöarna ! Ja jag ska till grand canaria ! Fast det är ett tag dit... Åker över höst lovet, så det blir bara en vecka. Men vi var ju nyss i Usa och så..! Vi kommer också hem två dagar innan jag fyller år, yeeh !
Nu  sitter i soffan och lyssnar på musik med pappas ultra hörlurar. Sofia har en kompis hemma och dom sjunger singstar så nu är det högsta volym i huset (!). Men eftersom jag har dom bästa hörlurarna så hör jag ingenting !
Ni kan få några bilder på hotellet vi ska bo på :













Kina mat


Fredag idag jippie ! Det betyder att det är bara en skolvecka kvar till SOMMARLOV.
Och på den veckan kommer vi inte joba någonting (!).
Idag på slöjden hann jag även klar med mitt örngott, ingen trodde det haha. Framför allt inte jag.
När jag kom hem från skolan vart jag trött, så jag tog en liten tupplur :P !
Till middag blev det kina mat ! Kyckling med jordnötter och min favorit friterad kyckling med sötsur sås, mumms säger jag bara !


Nytt


Förlåt för att jag inte skrivit något tidigare idag..! Har varit och kollat lite på Sofias fotbolls match, det vart 8-1 till dom !
Efter ett tag skulle vi lämna momma men vi åkte in till lillänge innan för hon skulle köpa en matta. Jag  då gick jag in på lindex och köpte en bolero som jag ska ha på skolavslutningen ! Jag köpte även ett par ballerina på skopunkten och 2 stycken krämer. Skorna kanske jag ska ha på skolavslutningen annars ska jag ha dom bruna gladiator skorna.
Efter att vi lämnat momma åkte vi in på ica och köpte fika till mig som jag ska ha imorgon för då ska alla ha med sig något till sig själv ! Jag köpte en kolabulle, wienerbröd och fruit shoot i ananas smak, min favorit (!).

Bilder på det jag köpte ↓



Skorna :



Boleron :



Krämerna :


Jamtli med klassen


Idag på skolan åkte vi till jamtli..! Det var väll sådär, roligare än att ha lektioner iallafall.
Först var det någon som pratade om energi i en timme och vi fick sitta inne och lyssna och kolla på bilder och rösta. Sen fick vi gå ut till någon gård och arbeta, bära sten, göra någon vatten sak, bära ved och baka bröd. Jag och Emma fick göra det bästa, göra bröd eller man skulle rulla en liten bit och sen platta ut den. När vi var klara gick vi ut och åt dom där bitarna och sen var det slut.
Då gick vi och kollade på några söta små lamm, men dom låg bara under ett träd så vi gick ganska fort (!) Vi träffade Lotta vid huvud entren och gick mot bussen.
När vi kom tillbaka till skolan åt vi mat och sen hade vi NO och bild. Fast istället för No hade vi handledning. På bilden hade vi armbrytning och sen fick man rita vad man ville. Jag var såklart bäst i klassen på armbrytning :P. Nu ska jag kolla inför matte provet i morgon plus att jag måste kunna en so text helt utantill till imorogon ! Men jag skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !

Coolstuff


Nu vill CoolStuff pusha för sina taggar och

ALLA som lägger upp en länk får ett prylpaket gratis.

Bestående av: Lysdiodsficklampa med solceller, Kylmugg,

Värmehjärta, Massagegubben och Ice Shooters 4-pack!

Totalt värde 215 kr! Självklart skickar de prylpaketet fraktfritt.


Besök CoolStuff du också.Jag lovar att du hittar något du gillar.
Love is in the air.. Vem gillar inte Romantik?

Video inlägg


Här kommer det efter längtade video inlägget ! Haha det är inte så bra men det får duga så länge..!
Emma och Maja tvingade mig att göra ett idag annars, ojoj mer kan jag inte säga :O. 
Kvaleten är inte så bra på det här heller, weeb cameran ni vet :P. Nästa kommer bli bättre, jag lovar !
Ha det gött, jag skriver mer imorgon. Söta kramar Minna <3 !
 

Tisdag


Idag var det sista vanliga tisdagen för mig i 6:an (!) På idrotten hade vi lacrosse som dom har på wilde childe om ni har sett den filmen.
Det var kul :D ! Efter skolan hade jag fotboll med elevensval, även sista för mig i 6:an. Gud vad tiden har gått fort ! När jag kom hem från fotbollen duschade jag och tog på mig shorts och linne !
Super varmt ute, så nu har jag varit ute  och hoppat studsmatta och solat..!
Senare idag kommer även ett video inlägg, så håll utkik !
Nu ska jag gå ut i solen, söta kramar Minna <3 !
Ps. Grattis på födelsedagen farmor !

RSS 2.0