Bilder sen Sundsvall


Här kommer lite bilder från Sundsvall, orkar inte ta kort på allt :P. Men ni får väll se det någon gång på dagen outfit !



↑ Tröja - h&m, 149 kr                                                                        
↓ Solglasögon - bik bok, 2 för 59 kr




Skjorta - Only, 239,90 kr
Jeas tight - MQ, 299 99 kr


Himlabadet & shopping : D


Hej allihopa ! Idag var vi på Himlabadet och en stund på stan :D. På Himlabadet badade vi och surfade, det var jätte kul att surfa ! När vi surfade ramlade typ alla hela tiden men Sofia stog i en kvart :O Jag var också ganska duktig "host host". På stan köpte jag en liten adidas väska svart och guld vart det, köpte också en skjorta, jeanse tights och en tröja, bilder kommer när jag kommer hem såklart ! Har inget mer att blogga om så jag bloggar mer imorgon när jag kommer hem, söta kramar Minna <3 !

Havet och Birsta city ♥


Är ju fortfarande kvar i Sundsvall och idag var det fint väder så vi åkte till Bergafjärnden och bada. Vi var där till klockkan 14 och då åkte vi till birsta city. Köpte en skjorta, 2 par solglasögon och några scrapbooking saker, bilder kommer när jag kommer hem :). Imorgon ska jag köpa en adidasväska men vet fortfarande inte vilken färg svart och guld eller vit och svart ? Vi ska också åka på Himlabadet, bloggar när jag kommer hem på kvällen ;).

 

Sundsvall


Idag åkte vi ju till Sundsvall, vi ska vara här i 3 nätter på en liten semester. Idag har vi bara tagit det lugnt varit på stan, hittade inget men antingen ska vi på bista city imorgon eller någon annan dag när vi är här. Ska köpa en liten adidas väska då men jag vet inte vilken färg svart med guld eller vit med svart, ni får kommentera vilken ni tycker (bilder finns längre ner ↓.) Jag ska också köpa en bikini om jag hittar någon, vet ni någon snygg och isåfall vilken affär ? vill hellst ha en blommig :).

ADIDAS ADICOLOR SIRBAG LILAC 

                                            VS
ADIDAS ADICOLOR SIRBAG LILAC


Mobilblogg - handsjön. Skrev bara ett inl...

Mobilblogg - handsjön. Skrev bara ett inlägg igår det beror på att vi åkte till stugan klockan ett så jag hann inte blogga något mer. Men iallafall när vi kom till stugan åkte vi på sommarfesten och spelade bingo, åt mat, kollade på aktionen mm... När den var slut åkte vi hit (stugan alltså) och tog det lugnt. Idag åkte vi till mattssons stuga där åkte vi båt till en liten strand och badade och fiskade. Vi fick mycket fisk och dom flesta kunde man äta, så vi stannade i mattssons stuga och åt fiskarna där med dom. Imorgon försätter vi till sundsvall får se om det blir någon bloggning då. Nu ska jag kolla igenom hela ikea katalogen, ni får ha det så bra söta kramar minna <3 !


Släktträff


Om du läser rubriken så vet du vart jag var hela dagen igår, släktträff inte det roligaste men men...
Idag skulle vi åkt till handsjön (stugan) och sen forsätta till sundsvall men vi åker imorgon istället. I sundsvall ska vi gå på ikea, birsta city och bada ! Det blir vår lilla semester i sommar, vi ska ju till gran canaria till hösten. Nu ska jag ut och fota tror jag vi får se, men jag skriver ju mer senare !
En bild som jag tidigare fotat :





Felstavat !


Det har ju kommit en ny rondell här i östersund, som invigdes för några dagar sen. Och som ni säkert vet har nästan alla rondeller en skylt som visar vilket håll man ska  åka om man vill tillexempel till Sjukhuset. 
Men på den här skyllten har dom gjort två stora fel, två av orden är felstavade stavade ! Leta efter två fel :




Tänkte lägga ut den här bilden redan igår men hann inte...


Ny header :D !


Förra :



Nya :


Dålig updatering...


...Men nu blir det bättre ;) ! JÄTTE dålig kvalite jag vet, men jag orkar inte fixa och jag
orkade bara spela in ett :P Så ni får nöja er med det här så länge !
 

Lövstabadet ♥

Idag har jag ju varit med Lovisa på lövstabadet, åkte frittfall typ tusen gånger ! Efter ett tag kom mamma, Sofia och Hilda också dit. Klockan fem åkte vi till ica och handlade sen åkte vi hem, vi köpte med oss två liter jordgubbar och jag köpte en choklad att mummsa på mm..! Jag har även städat mitt rum, det såg ut som ett bomb nedslag :P. Imorgon ska jag springa St olovloppet sen ska jag på bio med Hanna, får se om jag hinner blogga. Ska gå och "lägga mig" nu, men jag försöker blogga imorgon, det kanske blir ett litet mobil inlägg om jag inte skulle hinna något annat ;). Söta kramar Minna <3 !

Mobil blogg -lövstabadet. Nu är jag och ...

Mobil blogg -lövstabadet. Nu är jag och lovisa på väg till lövstabadet, vi kommer vara där hela dagen så det blir inte så mycket bloggning. Jag bloggar när jag kommer hem :) Nu är vi snart framme så jag hinner inte blogga något mer.


Jordgubbar med smält choklad ♥

Idag har jag varit med Lovisa hela dan. Först cyklade vi till ica köpte choklad och glass, jag skulle även hämta ut ett paket men det hade inte kommit så jag får hämta det imorgon istället ! Chokladen smälte vi och doppade jordgubbar i den, mums !. Vi hoppade även studsmatta och mycket mer :D ! Imorgon ska jag också va med Lovisa om det blir fint väder ska vi åka och bada, jippie ! Maja håller också på med en ny design till mig, så nu blir det äntligen en ny design !
En liten bild som jag fotade idag med Lovisa ↓


RSS 2.0