Minus grader


Åker till skolan snart, i det iskalla vädret. Termometern visar minus grader och jag längtar efter min dunjacka. Hinner inte skriva så mycket mer, hejdå!


Hej hopp !


Hej alla glada och krya ! Hur har ni det där hemma, får jag gissa hemma sittande i soffan och läser min blogg? Själv är jag dunder trött och ska snart gå till sängs men innan det tänkte jag skriva ett inlägg om min dag som vanligt, så intressant att ni inte vill att inlägget ska ta slut, eller hur? Jag har varit på stan med Agnes idag, köpte faktiskt inget ovanligt eller hur.. När jag kom hem åt jag mat kollade igenom so:n som jag inte fattar ett dugg av, men det ska det bli ändring på fast inte idag. Sen har jag kollat på idol, suttit vid datan och gjort det man gör på vardagskvällarna. 

Ego ego ego
 

God natt


Ska gå upp och läsa nu, blir det sista inlägget för idag. God natt ♥ !


Storsjöbadet


Åt mat vid 5 och efter det åkte jag, pappa och sofia till badet och har varit där tills nu. Kollar på idol nu, ska snart äta kvällsfika. Kommer något till inlägg senare ikväll, söta kramar Minna <3 !

En gammal bild sen usa



Skoljoggen

Idag på skolan hade vi skoljoggen, vi skulle springa ett varv runt lillsjön som varje år. Vi fick sluta tidigare idag också eftersom vi hade skljoggen. När jag kom hem duschade jag och sen har jag pluggat lite och suttit vid datan.

God morgon


God morgon godmorgon !
Ska snart på skolan men innan det hinner jag skriva ett litet inlägg. Pappa kom hem från liverpool igår kväll och då fick jag en jätte fin rosa halsduk, ska vänta med att använda den till det blir lite kallare. Efter skolan har jag inget planerat, tänkte lägga upp dagens outfit senare idag.


Loppis


Har varit på loppis hela dagen, träffade Agnes så var med hon där. När jag kom hem från loppisen åkte vi till eva och åt tårta eftersom hon fyller år på tisdag. Kollar på ensam mamma söker, och ska forsätta göra det.


Skorna


Hemma från stan


Är hemma från stan nu köpte bara ett par uggs, bilder på dom kommer senare. Sa fel i förra inlägget tänkte att det var söndag idag det var därför jag skrev att bara domus hade öppet. Dagens outfit kommer senare också.

25/9-10


Ska snart på stan, kommer inte vara där länge eftersom bara domus och några till affärer har uppet. När jag kommer hem ska jag rensa mitt rum och kolla vad som ska säljas mm...

En skön bild sen handsjön.


Fredag


Åh äntligen fredag, så skönt efter en lång och tråkig skol vecka. På söndag ska jag på loppis med mamma, ska sälja gamla leksaker mm.. Nu kollar jag på idol som alla andra dagar, med popcorn och cola.


Just nu...






God morgon


Här har ni min outfit för dagen :


fleece tröja


 När mamma kom hem från jobbet idag hade hon med sig en gosig fleece, som vi kollade på igår. Har kollat på idol, städat och gjort läxor. Har egentligen ingenting att skriva, hade bara blogg lust.

EVEREST G PILE HOOD F10 PINK

Hiss och diss


Har inte gjort en hiss och diss på jätte länge så nu är det dags igen.



Musik pop, rapp, disco, balader osv.. Tänk hur mycket musik det finns, vad vore livet utan musik tråkigt helt änkelt.

Hösten nu är en av årets mysigaste årstid här hösten ! Massor av kläder, skor, ljus och mycket mer !



Läxor måste man förklara läxor, prov och skolan ?

Min design är trött på min design, någon som vill hjälpa mig och göra en ny ?


Video inlägg, outfit


Outfit


Har precis gjort ett video inlägg om hur jag gör mina outfits inlägg. Det håller på att ladda nu men snart är det klart och då kommer det ut på bloggen. Ni kan få min outfit nu också men den kommer komma upp i video inlägget också.



Kofta - JC               Tunika - Gina tricot            Tights - Gina tricot
Halsduk - Rut m.fl         Armband - Glitter

Läxor och musik


Var på stan efter skolan köpte inget men jag ska tror jag ska beställa en fleecetröja nu till vintern. Letade efter ett par skor men hittade inga så det är bara att forsätta leta. När jag kom hem från stan åt jag mat, kinesiskt med pinnar älskar ! Sen har jag gjort läxor och lyssnat/lyssnar på musik. Sitter i min morgon rock nu huset känns som en iglo sen strömmen gick den där kvällen. Ni får ha det så bra, outfiten kommer senare i något inlägg.

Ni kan få en bild på en härlig liten get vid namn Melker.


Home from school


Hemma från skolan för ett tag sen och snart ska jag på stan. Mamma ringer snart och då ska jag ta bussen in till stan. När jag kommer hem visar jag dagens outfit och om jag köpte något på stan. Ha det bäst, söta kramar <minna <3 !

08.34


Måndag idag inte den bästa dagen men man kan göra något bra av den. Snart ska jag på skolan slutar tio i tre så någon gång efter det blir det ett inlägg igen.
Gammal bild men har inga bilder på den här datan, så ni får nöja er med en bild i repris.


Hur kan min blogg bli bättre ?


Bäst uppdatering jag vet... Men jag är förkyld, skola, fotboll så jag hinner inte, men snart slutar fotbollen och det blir bättre uppdatering. Jag lovar från och med imorgon ska jag göra minst två inlägg per dag, jag vet att jag har skrivit det många gånger tidigare men nu lovar jag ! Men för att det ska bli roligare för er att läsa så undrar jag vad ni vil jag ska skriv mer om, mindre om, allt ni kommer på. Vad ska jag göra bättre för att det ska bli roligare för er att läsa ?


Lagdag


Igår gick strömmen på hela gatan för att det hade hänt något med el huset. Det kom både en polis bil och en brandbild, läskigt ! Vi hade ju ingen el på hela kvällen så jag kunde inte blogga, något mer. Nyss gick strömmen igen, så kunde inte blogga när jag kom hem från skolan heller. Men nu är elen tillbaka och jag kan blogga. Idag hade vi lagdag med skolan, gick upp till spikbodarna där vi gjorde lite olika saker och grillade hamburgare. Slutade klockan ett och då gick vi hem, sen har jag inte gjort så mycket mer.  


Klassfoto


Kom precis hem från ica där jag var och köpte godis till lagdan imorgon.
Igår tog vi skolfoto, vart som vanligt inte nöjd, men eftersom jag är så snäll så kan ni få se bilderna iallafall.

 


Ope if - Lit


Ska iväg på match snart, ope - lit dom här tar vi tjejer !
Imorgon ska jag ha skolfoto och vet inte vad jag ska ha på mig, men det fixar sig väll. Var ett väligt kort inlägg, men bättre än inget. Måste göra mig iordning nu eftersom jag måste ut i regnet och spela fotboll, söta kramar Minna <3 !

Svar på kommentar


Fråga: Var har du köpt dina ringar ?

Svar: Jag har köpt dom på hm :)


Mina nya ringar


Igår när jag var på stan köpte jag 6 stycken ringar, och här är en bild på ringarna ↓



Alla ringar för 50 kr.

Fall pictures






Rubrik...


Kom hem från stan ungefär klocka 18.00, köpte bara några ringar visar bild på dom senare. När jag kom hem från stan åt jag middag sen kollade jag på idol. Blir sista inlägget för dagen nu, god natt <3 !


14.07


Ska snart på stan med mamma och Sofia. Innan det har jag varit på skolan, som vanligt. Har inget mer att skriva nu, men jag upptaderar mer när jag kommer hem från stan.


God natt !


God natt blir inget mer inlägg för idag, men imorgon upptaderar jag igen :)





Idol


Har varit på skolan och fotbolls match idag. Sen har jag gjort läxan och inte så mycket mer. Nu kollar jag på idol och ska forsätta göra det. Vi hörs senare, söta kramar Minna <3 !



22:03


Har varit på fotbolls träning och skola idag, därför har jag inte bloggat tidigare. Ska snart gå och lägga mig så jag orkar upp på morgorna ! Ni får sova så gott så hörs vi imorgon, söta kramar Minna <3 !

Plattade håret idag, direkt när jag kom ut vart håret lockigt igen. Fast jag spreyade super mycket hår sprey !


Sista sommar dagen


Slutade halv tre idag, kom hem ungefär 3. När jag kom hem, satt jag mig i solen och läste en tidning :). Sitter fortfarande här ute, ska snart börja med läxaor men innan det ska jag kolla lite på datan. Ni får ha det så bra så ses vi senare, söta kramar Minna <3 !

Bilden passar bra för det känns som sommar nu

Detta gör jag just nu...




Och mumsar på en coccosboll !

Hela jag, outfit




Mössa - H&M             Jacka - H&M            Adidasväska - stadium
Vantar - Åhlens        Halsduk - Rut m.fl

Video inlägg


Varning för dålig kvalite, det är sidan jag laddade upp den på !



Jippie....


Hemma från badet nu, har precis ätit och nu ska jag göra läxan. Men jag måste berätta en sak från badet, när jag och Lovisa skulle cykla hem från badet fick jag inte jag upp låset och tänkte att det kanske hade kommit in någon sten i låset. Sen när Lovisa kollade på sin cykel var det någon som hade stuckit in flera nålar i hennes däck, så de var någon/några som hade  sprutat lim i mitt lås och nålar i Lovisas. Min cykel satt fast i en järn sak så cykeln satt ju fast ! Men som tur kunde pappa få upp låset med någon såg, men ändå fatta hur sur man blir !


Badet


Vaknade klockan 10, gick upp och satt mig vid tvn. Efter ett tag ringde Lovisa och undrade om jag ville följa med på badet, självklart sa jag ja. Så då gjorde jag mig iordning och nu väntar jag på att Lovisa ska komma så vi kan åka :).

Två bilder sen jag och Sofia badade på första hotellet i usa. ↓




Film



En helt vanlig dag


Fredag idag äntligen ! Efter skolan åkte jag på lillänge, köpte inget förutom godis. Har inte gjort så mycket mer, eller jag har städat lite. Imorgon ska jag på fotbolls match, blir inget inlägg innan matchen men när jag kommer hem :) !



Skola...


Har inte blivit så mycket bloggande nu när skolan har börjat... Men imorgon ska jag börja med minst 2 inlägg per dag ! Idag har jag varit på skolan, på idrotten hade vi badet. Kom hem ungefär 3 och sen dess har jag inte fjort så mycket. Åt jag kvällssfika och ska snart gå upp eftersom det är skola imorgon, söta kramar Minna <3 !


I want I need I love ♥



RSS 2.0