Stan ! (L)

 

Hej, idag har jag varit på skolan... På matten ( handledningen ) var det några som


hade med sig fika MUMMS ! Efter skolan åkte jag till stan ! Köpte ett par gladiator skor !


Lägger upp en bild på dom senare ;). Nu ska jag äta mat och sen ska jag och


Matilda


he ut några lappar med fotbollen ! Skriver mer senare, Söta kramar Minna <3 !


Spanska



Spanska :

 ¡Hola! Hoy he estado en la escuela.
No hicimos nada especial, después de la escuela, yo bolas de chocolate al horno. Después de que se alimentaban y luego me fui al fútbol. ¿El fútbol dejó de reloj de 19?. Cuando llegué a casa me duché y ahora estoy sentado aquí y aprender español! ¿ Feria, yo soy bueno?


Svenska :

Hej. idag har jag varit på skolan. Vi gjorde inget speciellt, efter skolan bakade jag chokladbollar. Efter det åt jag mat och sen åkte jagpå fotbollen. Fotbollen slutade klocka 19 ?. När jag kom hem duschade jag och nu sitter jag här och pluggar Spanska! Vist är jag duktig ?

Min dag :


Skola idag, på skolan hade vi badet på gympan.. . Man skulle typ bara simma längder och sen skulle man livrädda varann haha det gick ju bra :P. På SO:n forskar jag och några till om Afrika, sen ska man forska om ett land också ! Så vi valde Madagaskar... Och då kom jag att tänka på Madgaskar 2 ( den där filmen med djur och så ) då är det ju en flodhäst som sjunger " hon ska mullig hon ska vara sjock " HAHA ! Sen på Engelskan fick man bestämma en låt man fick lyssna på, så jag valde den låten ;). Efter skolan skulle jag ju på fotboll men jag hade lite ont i halsen så jag fick inte vara med. Så jag åkte istället på stan med Agnes. Där köpte jag en tröja på Cubus och en necessär, kommer bilder sen. När jag kom hem åt jag mat och nu sitter jag här ! Här kommer låten som är så rolig ! ↓

Videon : 




 Låten :


Idag och igår

 

 

HejHej, skrev inget igår förlåt. Men jag tänkte att jag kunde skriva dagen så här långt och sen kan jag också skriva lite om igår !

Igår :

Hade jag iallafall träningsmatch mot Brunflo ;) Det gick inte suuper bra första halvlek men andra halvlek ägde vi ! Det vart 4-3 till dom men skit idet ! När matchen var slut åkte jag hem och duschade sen var jag med Lovisa.

 

 



Idag :

 

Var jag ju på skolan... På spanskan jobbade vi typ ingenting vi körde bara fruktsallad, orkar inte förklara vad det är nu :P ! På matten jobbade vi typ ingenting heller vi redovisade bara dom här sakerna vi gjorde förut när vi var på stan. Sen lekte vi en lek ;). Sen på jumpan hade vi jogging runt lillsjön, jobbigt men ett måste ! Efter skolan åkte jag och emma på gården och körde något roligt spel med några andra ! Nu ska jag äta mat sen ska jag på fotbolls träning. Skriver mer senare Söta kramar Minna <3 !

 


 


Fotboll


Idag har jag, mamma, pappa, farfar och Sofia varit och kollat på fotbolls match ;) ÖFK mot Hammarby ÖFK förlorade med 3-1 :(. Fotbollen slutade 5 och då åkte vi på ICA MAXI och handlade mat. Tacos blev det ! Nu har Eva och Micke kommit och vi ska köra singstar ! ;) Skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !

 


Fredag jippie !


Fredag idag jippie ! På skolan idag hände inget speciellt... Vi fick sluta en timme tidigare idag också, så vi slutade 20 över 12 ! ;). När jag kom hem gjorde jag inget speciellt. Och nu har jag ätit mat och ska kolla på tv. Ni kan få en eller fler bilder på mig också :



 


Jag idag :




Blå blus - H&M


Vitt skärp - mammas


jeanse tights som inte finns på bild - Gina tricot


Har lagt upp den här bilden och outfiten förut men bilden syns inte på den bilden...

 


Baka baka kaka !


Idag har jag bakat kladdkaks muffins ( super goda ) ;) Kanske lägger upp några bilder imorgon. Sen har jag också gjort läxan, ätit mat, kollat på tv ( V ) och lite mer saker. Nu ska jag äta kvällsfika, om det här blir det sista inlägget för dagen så säger jag     G O D  N A T T ♥ ! och söta kramar Minna <3 !




 


Jag idag :


Tröja - JC


Jeanse tights - Gina tricot

 


Böna = Emma


Skrev inget inlägg när jag kom hem... Det berodde på att jag inte orkade sätta på datan :P Men nu ska jag berätta lite om idag. Idag på skolan var Emma ( Lottas barn våran handledare ) på skolan ;).  Hon är super sööt ! Så det vart inte så mycket gjort på matten och No lektionderna... När skolan var slut cyklade jag maja och Emma till gården, vi var där i typ 5 minuter sen åkte vi till Maja. Vi bakade muffins med choklad pudding till ! Emma vart lite konstig efter ett tag HAHA ! ( Jag tror att hon fick liite för mycket socker i sig ).  Åkte hem lite efter halv fem ( Emma var ju såå seg och ville ha med sig sin lilla tupp ! eller var var det kanske blomman som skulle få tre barn ? ). När vi väl kom ut så skulle Emma sjunga för Maja ! Men till slut fick jag äntligen med hon och sin rosa bajspåse som hon hade satt i håret som en rosett men sen var den helt plötsligt en fluga. (  Bajspåsen var såklart tom.  ) När jag kom hem åt jag kyckling med ris och klädde på mig fotbolls kläder och åkte iväg till fotbollen. På fotbollen gjorde vi lite olika övningar och sen körde vi match ! Efter fotbollen duchade jag och sen kollade jag på Tv. Nu ska jag äta kvällsfika ( macka med o'boy ). Vi får se om jag skriver mer senare ! Söta kramar Minna <3 !

Ps. Om ni undrar så är det Emma Larsson som jag skrev mest om inte om Lottas barn Emma !

 


SO..


Är på skolan och har SO... Vi forskar fortfarande om Afrika. Efter skolan ska jag på fotboll med elevensval ;). Så det kommer ta ett tag innan jag skriver mer. Men jag skriver så fort jag kommer hem.


Videoteket


Kollar på wipeout nu med min fruit shoot ! Innan det åkte jag pappa och Sofia in på videoteket. Lånade några filmer minns inte vad dom heter :P.


Jag och min fruit shoot ( fast den ska vara gul med ananas smak, men den var slut :( )



( Rubrik )


Idag har jag ju " vår städat " ett tag ( som ni kan läsa i det andra inlägget↓ ). Kom alldeles nyss hem från fotbollen eller jag har ju hunnit duschat och klätt på mig ! Nu ska jag nog göra middan, duktig är man :P Tacos får det bli, vi brukar äta det varje fredag men den här fredagen var mamma och pappa borta så då åt vi plättar istället ;) Intressant jag vet !   Söta kramar Minna <3 !




Vårstäda...


Vaknade för ett tag nu. Idag ska jag städa och ränsa mitt rum...  Tråkigt men ett måste ! Jag tänkte också ha en ny kategori Veckans låt, vad tycker ni om det ? Ska jag ta bort någon annan kategori då ? eller ska jag ha kvar kategorierna men också ha den ? eller ska inte ha den kategorin ? Kommentera gärna !


Just nu lyssnar jag på :




I (L) Godis ! <3


Sitter framför tv:n med en skål med godis ( Mumms ) ! Ikväll ska jag nog se på körslaget, finns inget annat att titta på... Kommer inte på något mer att skriva, men ni kan få en bild på mig och min bästa vänn :





Shopping hela dagen ! :)


Idag har jag varit på krokomsporten hela dagen... Köpte en liten kaktus till min kaktus samling, ett par jeanstights, ett par vinter skor och en rosa jacka.

Här kommer lite bilder :




Rosa jackan - Lindex

Skor - Krokomporten ( sportringen )

Jeanstights - Lindex


Kaktus samlingen :

+ en till




Hur kan jag göra min blogg bättre ?


Min blogg är ju lite tråkig att läsa och så... Så jag tänkte att du kan skriva vad just du tycker att jag ska ha mer av, mindre av eller något som jag inte har med ! Skriv bara en kommentar så kommer jag säkert att ha  med det ! Kom ihåg om du kommenterar så kommer bloggen säkert bli bättre och roligare att läsa !  Söta kramar Minna <3 !


Fredag jippie !


Idag har jag ju varit på skolan... Fick sluta en timme tidigare :).


Åkte hem.


Fikade.


Åkte på stan. Ja efter ett tag när jag varit hemma åkte jag på stan med Lovisa :). Köpte ett par örhängen, rosa och svarta knappar.


Åkte hem.



När jag kom hem åt jag mat ( plättar med sylt och grädde ).  Sen har jag väll inte gjort så mycket mer... Eller jag har grillat marshmallows över ett ljus :P, och nu dricker jag oboy med marshmallows i ;). Mumms !


Skolan

Är på skolan nu... Har SO vi forskar om någon världsdel trååkigt ! Slutar halv ett idag tror jag.
Föresten det där förra inlägget var det Hanna som skrev  ;) . Skriver så fort jag kommer hem :) . Söta kramar Minna <3 !


hejjj

hejjjjjhj           <333333333333333333

Musik

Här kommer några låtar och musik videor med Justin Bieber. Föresten visste ni att han ska komma hit till Sverige ?



Min torsdag :


Var på skolan.


Cykla till gården, och var där :P.


Åkte hem.


Sen har jag väll inte gjort så mycket mer... Skriver mer senare, söta kramar Minna <3 !


Veckans sötisar ! <3


Älskar söta grisar som dom här :

Min första sköldpadda ( Skölda, klicka på bilden så blir den större ) :
Tänker ungefär så där på fotbollsworkouter :


Dagen :

Förlåt för att jag inte har skrivit något tidigare idag...  Men idag var vi ju på stan med matten :). För er som inte vet vad vi gjorde där så skulle vi göra en undersökning på matten kan man säga ;).  Efter skolan gick ( cyklade ) jag, emma och maja till gården.


Cyklade hem


Åt mat


Gjorde mig iordning till fotbollen


På fotbollen hade vi ju som alltid på onsdagar fotbollsworkout.


Åkte hem


Duscha, gjorde läxan och kollade på drömmen om Italien.


SLUT !




Glass...! <3

Ska kolla på halv åtta hos mig nu. Men nu sitter jag här med en Spanska bok och glass..! Vart lite kort inlägg men ni kan få en bilder också :





Lasange :)

Hej idag har jag ju varit på skolan som ni kan läsa idet anndra inlägget ↓.  På fotbollen hade vi matcher hela tiden :). När träningen va slut cyklade jag hem. När jag kom hem duchade jag och åt mat (lasagne ) mumms ! Nu ska jag väll göra läxor och ta fram lite pengar, för jag ska på stan med matten ...! Skriver mer senare Söta kramar Minna <3 !


Skola...


Är på skolan nu... Har So vi forskar om någon världsdel. Slutar klockan halv tre och då ska jag på fotboll med skolan. Men jag skriver mer när jag kommer hem. Måste sluta nu vi ska ha någon genomgång :P. Söta krmar Minna <3 !


Slut på lovet och dags med skola...


Skola idag boring... Efter skolan cyklade jag hem. När jag kom hem var jag med Lovisa vi gjorde lite olika saker. Bland annat gjorde vi en frukt sallad och åt den med glass, nogatsås och trocadero mumms !:thumbup: Nu ska jag väll kolla på tv ;). Skriver mer senare Söta kramar Minna <3 !


Veckans skämt !

 

- Förra veckan när det var strömavbrott satt jag fast i hissien i över tre timmar.

-Det var väl inget. Jag stod fyra timmar i en rulltrappa.

 


cupcake


Har bakat cupcakes, här kommer en bild på dom :




So sick

Vaknade för ett tag sen nu... Idag ska jag väll inte hitta på något speciellt, vi får se vad det blir ;)! Kommer nog ha en veckans sötis sen så håll utsikt ! Det vart ett väldigt tråkigt inlägg så ni kan få en låt också :
Söta kramar Minna <3 ♥ !



Ne-Yo   -   So sick

Webcam bilder :

Här kommer lite webcam bilder på mig och min lillasyster ( Sofia ) :P
Tivolispegel ser det ju ut som :
( klicka på bilderna så blir dom större )

Ny design !


Som ni kanske har märkt har jag en ny design :) !  Maja har gjort den ;) Tack såå mycket Maja ! Klicka här för att komma till Majas blogg !  




Ni får en bild också :










maja bloggar :)

nu har jag fixat lite med minnas design.
enjoy !♥
min blogg .

Fotboll hela dagen...!


Idag har jag ju spelat fotboll hela dagen :). Vi förlorade alla matcherna... Men vad gör det ? ;) På vägen hem åkte vi in på macdonands och köpte med oss hamburgare :). När vi kom hem åt jag lite snabbt och efter det hoppade jag i badet ;). Kl. 20.00 kollade jag på V ! Sen har det väll inte hännt något mer... Söta kramar Minna <3 !

Veckans skämt !




Det var en gång en Ryssk,Tysk och en belman. dom skule tävla om den som kunde gå in i en groota längst. Först var det ryssen han gick in två kilometer sen hörde han ett ljud. BLODET DROPAR! . Då sprang hn utt sen var det tyskens tur. Han hörde sama sak och sprang utt. Sen var det belmans tur han gick in tre kilometer sen hörde han BLODET DROPAR! . Då sa han ta på dej ett ploster då.

Förlåt !


Förlåt för att jag inte skrev något igår :( . Ska bättra mig ! Idag har jag varit med kompis :) . Vi gjorde lite olika saker. Senare ikväll ska jag på något möte med fortbollen inför cuppen ( stavning ) på jämtkraft arena vi ska vara med på :) . Söta kramar Minna <3 !

Farmor och farfar


Sitter hos farmor och farfar nu :) . Har ätit middag här och sen ska jag sova här ;) . Kommer hem imorron ungefär 18.00. Så det kommer bli låg uppdatering idag och imorgon.

GOD NATT


Idag har jag ju varit i Badhusparken. Efter det fotade jag ute med våran systemkamera ;). Hinner inte skriva något mer nu för jag ska gå upp och sova. GOD NATT ! Söta kramar Minna <3 !


Dagen i Badhusparken :


Har nyss kommit hem från badhusparken ;). Det var faktiskt roligare än vad jag hade trott. Tog lite bilder med våran systemkamera ;). Kanske lägger upp någon bild senare. Fikade 0ckså där. När vi åkte hem åkte vi förbi Lillänge, alla affärer var stängda förutom coop och rusta. Köpte ett litet kitt med nagel sax och andra saker till naglarna ;). Nu ska jag gå ut, skriver mer senare. Söta kramar Minna <3 !

 


Badhusparken


Hello !

Ville bara säga att filmen jag såg igår va inge bra ! Kommer bli lite dåligare uppdatering idag för att mamma och pappa tvingade med mig och Sofia till Badhusparken. Måste gå och göra mig iordning nu. Skriver mer när jag har kommit hem, söta kramar Minna <3 !


Dumpa honom!


Ska se på Dumpa honom!  Vet faktist inte vad det är för film men men... Det här kanske blir det sista blogg inlägget för dagen, isåfall GOD NATT och dröm sött ! Söta kramar Minna <3 !

Filmen :


V


Idag har jag varit på stan med mamma och Sofia. Köpte två hårrosetter ;). När vi kom hem var vi ute och gjorde lite saker. Nu ska jag se på V, pappa säger att jag kommer att älska den !


Glad påsk !

Vaknade tio ungefär idag ;). Åt påsk frukost med familjen sen målade jag och Sofia ägg :P. Senare idag ska jag, mamma och Sofia på stan :).

Eftersom jag inte har sagt glad påsk innan så gör jag det nu GLAD PÅSK !


talang 2010


Kollar på talang 2010 nu ;). För er som har sett det så trodde jag inte att han som fick alla att stå upp skulle sjunga som han gjorde, jag trodde han skulle sjunga som en kratta :P !

Han som det är en bild på nu är han jag menar,
( fast man hör han inte sjunga )



Föresten, är det någon som vet något om den där sprutan ni fick veta om när jag var sjuk ? Jag blir tacksam för svar vad som helst, när är den ? fick man någon lapp som jag ska få ? vad är det för sortssputa ? vad som helst !


Hur man blir av med en kille på tio dagar


Har sett på Hur man blir av med en kille på tio dagar. Nu ska jag köra sing star med familjen skriver mer senare ;) .

Filmen :


Städdag...


Idag har jag haft en liten städdag ( tråkigt men ett måste. )... Innan det tog pappa fram min cykel ;) så jag ta nog ta och tästa den snart. Skriver mer senare ;) ! Söta kramar Minna <3 !




Godis + pengar = ♥


Vaknade typ halv tolv idag ! Så har inte hunnit skriva något tidigare idag :(. Nyss kom farfar med ett till påskägg som va fullt med godis och det va också 10 10 : or där alltså 100 kr ! Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra :S .


Påskägg


Idag på skolan hade vi påsk reace och allt annat :) ! Våran klass vann för bästa kläder i 6:an vi va Svenska fans ! Vi fick ett stort påskägg som vi skulle dela på 10 ! Efter skolan gick vi till gården och va med på tårtbakar tävlingen. Vi vann inte men det skulle vi ha gjort om det va pris för godast också ;)! När jag kom hem, kom moffa med ett påskägg mumms ! Efter det åkte vi till Momma och åt middag lax och till efterrätt vart det glass ! Fick ett litet påskägg där med och ett par söta lila örhängen av Eva :) för jag hade redan fått ett påskägg av momma ;) Och imorgon kommer farfar och lämmnar ett till påskägg som är från han och farmor ;) Det blir mycket påskägg och mycket godis ! 
Ps. Filem va jätte bra ! Jag tipsar alla mina läsare om den. Älskade tanten i filmen hon va så rolig och glad ;) !

 Söta kramar Minna <3 !


the proposal


Ska se på THE PROPOSAL nu håppas den är bra. Skriver mer när den är slut ;).



RSS 2.0